Project

 

Ένα έργο που ξεχώρισε για την εξωτερική του όψη, τα αρχιτεκτονικά τελειώματα αλλά και τις ιδιαίτερες κατασκευαστικές λεπτομέρειες.
Σε συνεργασία με τον κ. Γ. Τσιρωνά που υπέγραψε την αρχιτεκτονική μελέτη, στόχος μας ήταν να κατασκευάσουμε ένα κομψό και λειτουργικό χώρο για τη μεγαλύτερη έκθεση της εταιρίας κουφωμάτων αλουμινίου, DORAL A.B.E.E.

Το κατάστημα που είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα – υπόγειο, ισόγειο και όροφο έχει συνολική επιφάνεια 380 m2. Η εταιρία μας μέσα σε 40 μέρες ολοκλήρωσε τις οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εργασίες που ανέλαβε, ενώ ταυτόχρονα με ιδιαίτερη φροντίδα επιμελήθηκε τα θέματα μόνωσης – στεγανοποίησης στο υπόγειο του καταστήματος.
Το ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον που δημιουργήσαμε, ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες της επιχείρησης, αλλά και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.