Τι είναι το σύστημα BUS

Το BUS ρυθμίζει και αυτοματοποιεί τις λειτουργίες ενός κτιρίου, ενοποιώντας τα συστήματα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Πρόκειται για ένα κεντρικό αλλά και αποκεντρωμένο ταυτόχρονα σύστημα. Κάθε συσκευή λειτουργεί αυτόνομα, ενώ το σύνολο των καταναλώσεων ελέγχεται τοπικά ή από απόσταση, από μια κεντρική κονσόλα, υπολογιστή, κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.

Το BUS υλοποιείται σε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο. Είτε πρόκειται για πολυμορφικούς χώρους εταιριών ή καταστημάτων είτε για ιδιωτικές κατοικίες, βίλες ή διαμερίσματα ανταποκρίνεται πλήρως στις επαγγελματικές ή προσωπικές ανάγκες. Απλά αλλά έξυπνα παρέχει άνεση, ασφάλεια και οικονομία, δίνοντας λύσεις σε καθημερινές απλές ή πολύπλοκες λειτουργίες (φωτισμός, κλιματισμός, θέρμανση, συναγερμός, εξαερισμός, συστήματα ήχου κ.λ.π.), ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο εύκολος χειρισμός και έλεγχος των συστημάτων, η ευελιξία του, η δυνατότητα τροποποίησης των ρυθμίσεων για μελλοντικές ανάγκες, καθώς και η προστασία που παρέχει σε συνδυασμό με τη μείωση του λειτουργικών εξόδων που επιτυγχάνει, το καθιστούν ιδανικό για κάθε κτίριο.