Project

 

A unique three-storey space in the Phillipos Center shopping mall, characterized by functionality and design, houses the offices and the exhibition of the Berson Company.

The offices of the company’s management, of exquisite glass partitions, fine furnishing and special lighting, cover 150 m² on the first floor of the building. At the same time, 620 m² of the ground floor have been constructed in the most appropriate way for the exhibition of the company’s products, as well as for the secretariat and the accounting department offices.

The company’s conference centre, where lectures and training seminars take place, and the warehouse that provides with products all company’s stores in Thessaloniki and Northern Greece, are both housed in a special space with a total area of 565 m² on the underground floor.